Filmkészítés

Saját gyártású műsorok

Reklám- és referenciafilm gyártás, fotózás

Televíziós magazinok és dokumentumfilmek készítése

Élő közvetítések, eseményrögzítések

Négy és félmillió lépés Magyarországon

„A legendás alkotás a másfél millió lépés Magyarországon című sorozat ihlette Kinyó Zsoltot, hogy végigjárja az új, immár egész Magyarországot körbevevő Kék túrát. Erről a vállalkozásról szól a film, melynek első részében a legmagasabb hazai hegyre is feljut a vándor.” /Port.hu/

Port.hu cikk

Referenciák

Reklám- és referenciafilm gyártás

A reklám- és referenciafilm gyártás területen számtalan munkánk kapott ez idáig elismerést.
  • A „Marc, ami a lábat illeti" reklámfilm sorozatunk 2000-ben elnyerte
    az év legjobb reklámfilmje díjat.
  • A „Csoda fincsi csörgő csoki a Cerbonától" animációs reklámfilmünk, a rákövetkező évben az
    Iparkamarák különdíját kapta.
Partnereink megelégedésére számtalan reklámfilmet készítettünk, így pl.:
  • Axel Springer - Vasárnap Reggel,
  • Graboplast - Grabo Flóri műpadlója,
  • Grabetta-Keszta - Rauhfaser tapéták,
  • Kling Kaputechnika

Reklámfilmjeink futottak a különböző országos televíziós csatornákon.


standépítés
standépítés
standépítés

Egy, a spártai hősök közül

„Frank Tibor bv. dandártábornok, a Budapesti Fegyház és Börtön parancsnoka. Ultramarathonista futó, a Megszállottak Klubjának tagja. 2006 szeptemberében 57 évesen - hetedik próbálkozásra - sikeresen teljesítette a világ egyik legnehezebb hosszú távú futóversenyét, a Spartathlont. Az Athén-Spárta közötti 246 km-es táv megtétele után spártai hőssé avatták - ezzel feltette a koronát életművére. A színes, gazdagon illusztrált portréfilm végigköveti a ma is aktívan sportoló, újabb és újabb kihívásokat kereső Frank Tibor - az örök optimista, a szakmája, a napfény, a fenyők szerelmese - életét gyermekkorától spártai hőssé avatásáig”. /Port.hu/

Port.hu cikk

FILMJEINK

Sikereink a filmgyártásban

Dokumentumfilm

Dokumentumfilmjeink közül, a legsikeresebb a „Négy és félmillió lépés Magyarországon" című két részes filmünk, amely Rockenbauer Pál és alkotói csapatának állít emléket filmjük elkészítésének 30. evfordulójanak alkalmából. Szinte valamennyi csatorna műsorára tűzte, csakúgy, mint az „Egy a Spártai hősök közül" című Frank Tibor életét bemutató produkciónkat is.

Saját gyártás

Televíziós magazinanyagjaink közül a Hálózat TV országos műsorán futó saját gyártású műsorunk a „Nagy Mezőgazdasagi Magazin" éveken át a három legnézettebb mezőgazdasági témájú magazinok közé tartozott. A "Hétköznapi mágiák"című spirituális magazinunk mellett, a "Csillagszem" könnyűzenei produkciónk is nagy siker volt.

Legyen a partnerünk! Forduljon hozzánk bizalommal.

Egyedi installációk és kiállítói standok tervezése, komplex kivitelezése. Világító display-k, feliratok, térbútorok, totemoszlopok gyártása. Digitális és 3D nyomtatás. Időszaki kiállítások tervezése, kivitelezése, tárgyak restaurálása.

Kapcsolat